Український каршеринг Getmancar запускається у Молдові

Середа, 3 квітня 2024, 16:21 -

Український сервіс каршерингу Getmancar запускає франшизу в Молдові. 

Про це повідомляє AIN.UA.

Так, з квітня користувачі зможуть орендувати електромобілі Getmancar у Кишиневі та подорожувати по всій країні, окрім Придністров’я. 

У Молдові буде представлений повністю електромобільний автопарк: 20 електромобілів Renault Zoe, Honda MNV, Volkswagen ID.3 та BYD Dolphin. Також компанія розглядає можливість додати декілька авто з двигуном внутрішнього згоряння.

Реклама:

Під час пілотного запуску користувачам буде доступний добовий тариф, а трохи пізніше й годинні та хвилинні тарифи. Однак недостатня кількість зарядної інфраструктури в Кишиневі ускладнює запровадження двох останніх.

Приватні інвестори зможуть розміщувати свої авто в оренду одразу в застосунку. Парком та розвитком сервісу буде повністю керувати молдовський франчайзі, він відповідає і за зарядку електромобілів.

Наразі у Молдові представлений лише один каршеринговий оператор з 10 тис користувачів. Попит на каршеринг у країні спостерігається як з боуку місцевих, так і від українців, які подорожують транзитом.

Реклама:

У Getmancar очікують, що протягом першого року роботи 10 000 користувачів скористаються сервісом в Молдові.

Для того щоб орендувати машину Getmancar у Молдові, необхідно завантажити застосунок у App Store, Google Play або Huawei AppGallery, зареєструватися та обрати авто поруч.

Читайте також: Таксі, тільки без водія. Як розвивається каршеринг в Україні

Реклама: