Новини 3 жовтня: гривня не "полетіла у космос", опалювальний сезон в столиці під загрозою зриву

Вівторок, 3 жовтня 2023, 21:10 -

Про гривню. Після відмови від фіксованого курсу гривня не здійснила "політ у космос" - НБУ для задоволення попиту на ринку продав стільки валюти, скільки потрібно.

Національний банк встановив офіційний курс гривні на 4 жовтня - вперше, після скасування фіксованого курсу, яке відбулося з 3 жовтня.

Про опалювальний сезон у Києві. Київрада в четвер звернеться до уряду щодо погашення заборгованості держави перед столицею, інакше опалювальний сезон може опинитися під загрозою зриву.

Про блекаути. Міністерство внутрішніх справ затвердило план дій на випадок довготривалих відключень електроенергії.

Реклама:

Про "Роттердам+". Вищий антикорупційний суд (ВАКС) частково задовольнив клопотання прокурора САП та наклав арешт на майно 3 обвинувачених у справі "Роттердам+".

Про спонсорів війни. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло до переліку міжнародних спонсорів війни три найбільші китайські нафтогазові компанії: China National Offshore Oil Corporation (CNOOC Group), China Petrochemical Corporation (Sinopec Group) та China National Petroleum. Corporation (CNPC).

Ексклюзив ЕП

Реклама:

"Сто кущів троянд у дворі – це не 30 тисяч півоній у полі". Як працює квітковий бізнес B2B: репортаж з ферми під Києвом

ЕП провела день з підприємницями, які вирощують квіти для флористів. Як влаштований їхній бізнес та як він пережив російських окупантів.

Реклама: