Українська SkyUp отримала дозвіл на чартери до Канади

Вівторок, 3 жовтня 2023, 09:21 -
 
skyup

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines отримала сертифікат, який дозволяє виконувати рейси до Канади.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Сертифікат іноземного перевізника FAOC дозволяє українській авіакомпанії надавати ACMI-послуги та виконувати чартерні рейси з інших країн до Канади.

"Ми надзвичайно вдячні за довіру і цінуємо підтримку, яку надала нам Transport Canada під час процесу затвердження. Раді мати можливість працювати на цьому важливому для нас ринку і запропонувати канадським авіакомпаніям і партнерам свій досвід і потужності для задоволення зростаючого попиту на подорожі", — зазначив генеральний директор SkyUp Airlines Дмитро Сєроухов. 

Реклама:

Для виконання польотів за міжнародними маршрутами до Канади SkyUp отримав дозволи для дев'ятьох літаків у своєму флоті:

  • семи бортів Boeing 737-800: UR-SQQ, UR-SQG, UR-SQP, UR-SQC, UR-SQF, UR-SQB, UR-SQO; 
  • двох бортів Boeing 737-700: UR-SQE і UR-SQD. 

Також у рамках сертифікації перевізник отримав charter permit (дозвіл на виконання нерегулярних рейсів) та CBSA carrier code (код перевізника від Агентства прикордонних служб Канади). 

У компанії додали, що почали виконувати комерційні рейси за ACMI-контрактами з середини квітня 2022 року. Станом на червень 2023 року, згідно зі звітом ACMI Contract Monitor від ch-aviation, перевізник увійшов до ТОП-15 постачальників ACMI-послуг та до переліку авіакомпаній з найбільшими ACMI-контрактами. 

Реклама:

Читайте також: "Кожен перевізник захоче поставити рейс до Києва. Це буде піар". Голова української авіакомпанії SkyUp

Нагадуємо:

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines отримала дозвіл на оперування на території США – сертифікат іноземного авіаперевізника FAR129. 

Реклама: