Новини 20 вересня: "Нафтогаз" вийшов з дефолту, обшуки в "Укренерго"

Середа, 20 вересня 2023, 21:00 -

Про "Нафтогаз". Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов оголосив про вихід компанії з дефолту.

Про "Укренерго". Офіс Генерального прокурора 20 вересня провів обшуки в приміщенні НЕК "Укренерго", проводиться виїмка договорів оператора розподілу з контрагентами, з якими компанія співпрацювала в 2019-2023 роках.

В "Укренерго" заявили, що сприяють проведенню слідчих дій та добровільно надають правоохоронцям всі визначені ухвалою суду документи.

Про "військовий ПДФО". Верховна Рада на засіданні 20 вересня підтримала за основу законопроєкт №10037, який пропонує переспрямувати ПДФО з зарплат військових з місцевих бюджетів у державний бюджет.

Реклама:

Про зміни до бюджету. Верховна Рада на засіданні 20 вересня підтримала законопроєкт №10038 про зміни до державного бюджету на 2023 рік.

Про "Київстар". Міністерство юстиції готове подати позовну заяву до Вищого антикорупційного суду з метою стягнути в дохід держави актив "Альфа-груп" - компанію "Київстар", але це рішення забуксувало на рівні середньої ланки Ради нацбезпеки і оборони.

Ексклюзиви ЕП

Реклама:

Війна інженерів. Як оборонна промисловість потерпає від браку кадрів

Українські оборонні підприємства стикнулись з катастрофічним кадровим голодом. Дефіцит працівників може дорого коштувати країні, яка готується до затяжної війни.

Глава Варшавської фондової біржі: Емісія акцій Kernel використана для дешевого поглинання компанії

Найбільший агрохолдинг України йде з Варшавської біржі. Чому так сталося і які це матиме наслідки?

Реклама: