Новини 8 листопада: Рада підтримала законопроєкт про "військове" ПДФО, РФ влучила в цивільне судно

Середа, 8 листопада 2023, 21:00

Про обстріли судна. Ввечері 8 листопада росіяни завдавали удар протирадіолокаційною ракетою Х-31П в напрямку одного з портів Одещини та влучили в цивільне судно під прапором Ліберії, загинув лоцман.

Про санкції. Міністерство закордонних справ Великої Британії оголосило нові санкції проти 29 фізичних та юридичних осіб, які працюють у російському золотодобувному, нафтовому та стратегічному секторах та підтримують їх.

Про квитки до Варшави. Відсьогодні придбати квитки на найпопулярніший потяг Київ — Варшава в застосунку Укрзалізниці можна лише з "Дія.Підписом".

Про "військове" ПДФО. Верховна Рада підтримала у другому читанні законопроєкт №10037, яким пропонується переспрямувати ПДФО з забезпечення військових з місцевих до державного бюджету.

Реклама:

Про обстріл ТЕС. Ввечері, 7 листопада, росіяни обстріляли одну з теплоелектростанцій ДТЕК Енерго у прифронтовій області.

Про нового голову ФДМУ. У Верховній Раді цього тижня планують призначити нового голову Фонду держмайна (ФДМУ), кандидат - очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Ексклюзиви ЕП

Реклама:

Держбанки хочуть вкластися в американські облігації, але НБУ проти. Що відбувається?

Звідки у банків "зайва" валюта за кордоном і чому вкласти її в український держборг не так просто?

Гонка озброєнь. Чому західним країнам вигідно постачати зброю Україні

Хто найбільше виграв від демонстрації власних розробок на війні в Україні.

Реклама: