Повторний аукціон із продажу Білгород-Дністровського порту не відбувся: причина

Середа, 14 червня 2023, 16:40 -

Повторний аукціон з приватизації Білгород-Дністровського морського торговельного порту, запланований на 14 червня, не відбувся через відсутність учасників. 

Про це свідчать дані у системі ProZorro.Продажі.

Перед цим не відбувся аукціон, запланований на 6 червня, - також через відсутність учасників. Тоді стартову ціну встановили на рівні 184,92 млн грн.

Аукціон на 14 червня був запланований зі зменшеною удвічі стартовою ціною - 92,45 млн грн, але, відповідно до протоколу, його відмінили через відсутність учасників.

Реклама:

Нагадаємо:

Раніше Фонд держмайна призначив повторний аукціон з продажу "Білгород-Дністровського морського торговельного порту" на 6 червня, стартова ціна - 184,92 млн грн (без ПДВ).

Повідомлялось, що Фонд держмайна повторно виставить на приватизацію "Білгород-Дністровський морський торговельний порт": минулий аукціон не відбувся, оскільки попереднім переможцем не були сплачені кошти за об’єкт.  

Реклама:

Компанія "Укрдонінвест" бізнесмена Віталія Кропачова стала переможцем повторного приватизаційного аукціону з продажу Білгород-Дністровського морського торговельного порту, який пройшов 13 березня.

Економічна правда

Реклама: