Колишня Ілона Маска продала його фото та речі на понад 165 тисяч доларів

Неділя, 18 вересня 2022, 10:00 -

Колишня дівчина мільярдера Ілона Маска, з якою він зустрічався в студентські роки, продала на аукціоні його фото та інші речі більше ніж на 165 тис. доларів. 

Про це повідомляє Business Insider.

Дженніфер Гвінн і Маск зустрічалися в осінньому семестрі 1994-1995 років в Університеті Пенсільванії. Вони розсталися, коли Маск закінчив навчання та переїхав до Каліфорнії, зазначає сама Гвінн.

Серед речей, які вона продала на аукціоні, було намисто з 14-каратного золота з маленьким зеленим смарагдом, яке коштувало 51 008 доларів. Підписану листівку на день народження від Маска до Гвінн, у якій він назвав її "Бу-Бу", продали за 16 643 долари. Вона також продавала фотографії Маска, які зробила в той період.

За словами дівчини, отримані кошти на оплату навчання свого пасинка в коледжі.

Реклама:

Нагадаємо:  

Американський мільярдер та технологічний бізнесмен Ілон Маск вважає неправильним та недоцільним закривати атомні електростанції. 

SpaceX Ілона Маска майже вдвічі знизила вартість місячної абонплати за користуванням послугою супутникового інтернету Starlink для українців.

Ілон Маск вважає неминучим майбутню рецесію економіки США, однак додає, що деякі макроекономічні проблеми вирішаться самостійно.

Реклама: