Новини 17 жовтня: Рада відхилила перехід "військового" ПДФО в держбюджет, обшуки в холдингу !FEST

Вівторок, 17 жовтня 2023, 21:00

Про порядок денний ВРУ на найближчий тиждень. Верховна Рада на поточному пленарному тижні зосередиться на першому читанні проєкту державного бюджету на 2024 рік і планує винести на розгляд низку інших резонансних законопроєктів.

Про допомогу США. Сполучені Штати Америки виділили 522 мільйони доларів на закупівлю енергообладнання та захисту української енергосистеми.

Про "Військовий" ПДФО. Верховна Рада 17 жовтня не схвалила в другому читанні законопроєкт №10037, яким пропонується переспрямувати ПДФО з забезпечення військових з місцевих до державного бюджету.

Про списання втраченого у бою майна. В Кабміні похвалилися спрощенням паперової бюрократії на фронті: тепер для того, щоб списати знищене або пошкоджене військове майно, а відтак отримати нове, військовим доведеться витрачати на паперову роботу не пів року, а "кілька тижнів".

Реклама:

Про обшуки в холдингу !FEST. Бюро економічної безпеки проводить обшуки в приміщеннях ресторанного холдингу !FEST, ймовірно йдеться про приміщення нічного клубу FESTrepublic.

Про перевірки бізнесу. Верховна Рада на засіданні 17 жовтня підтримала в першому читанні законопроєкт №10016-д про повернення податкових перевірок бізнесу.

Ексклюзив ЕП

Реклама:

"Міжнародні оборонні компанії розуміють, що вони або в Україні, або "за бортом". Голова Brave1 Наталія Кушнерська

Обороноздатність забезпечують не лише люди та заводи. Як держава за допомогою бізнес-акселератора підвищує технологічну складову Сил оборони?

Харківську ТЕЦ Павла Фукса передали в управління державі

На 100% статутного капіталу ТОВ "ДВ Нафтогазовидобувна компанія", яка з 2012 року по договору концесії з Міненерго на 49 років користується ДП "ТЕЦ-2 Есхар", накладено арешт та передано Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Реклама: