Соцмережа X припиняє показувати заголовки статей

Четвер, 5 жовтня 2023, 17:27 -

Соцмережа X (колишній Twitter) більше не показує заголовки статей, які поширюють на платформі - замість цього X показує лише головне зображення статті та домен, на який вона посилається.

Про це пише The Verge.

Видання звернуло увагу на відмінності між новою версією попереднього перегляду посилань в додатку X для iOS і старою версією в Інтернеті.

 
the verge

Реклама:

"Ця зміна, хоч і дуже дратує рекламодавців, не стала повною несподіванкою. У серпні Fortune повідомляв, що ця зміна готується, а власник X Ілон Маск підтвердив, що це його ідея, яка "значно покращить естетику", - пише The Verge.

Нещодавно Маск заохочував користувачів публікувати більше контенту безпосередньо в X, намагаючись підвищити залученість на платформі.

Він також сказав, що алгоритм платформи "намагається оптимізувати час, проведений на X", що "посилання не привертають стільки уваги" і що "найкраще публікувати на цій платформі контент у довгій формі".

Реклама:

Основною причиною зміни формату, очевидно, є прагнення зробити пости компактнішими, умістивши їх більше в ту частину стрічки, яка відображається на екрані, додає видання.

Економічна правда

Реклама: