Новини 7 вересня: нова підозра Коломойському, що буде з податками в 2024 році

Четвер, 7 вересня 2023, 21:00

Про нову підозру Коломойському. Детективи НАБУ за погодження САП 7 вересня повідомили про підозру у заволодінні коштами банку на суму понад 9,2 млрд грн кінцевому бенефіціарному власнику ПАТ КБ "ПриватБанк" та п’ятьом членам організованої ним групи. 

Про конфісковані активи РФ. Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що США вперше передадуть Україні конфісковані у російських підсанкційних олігархів активи.

Про податки в 2024. Проєкт державного бюджету на 2024 рік не супроводжуватиметься проєктом закону про внесення податкових змін для збільшення доходів.

Про "зерновий коридор". Україна передала Туреччині пропозицію про відновлення роботи "зернового коридору" без Росії, оскільки немає жодних обмежень для суден, які проходять коридором по територіальних водах Румунії, Болгарії, а також Туреччини.

Реклама:

Про спонсорів війни. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло до переліку міжнародних спонсорів війни турецького виробника скляної та хімічної продукції Şişecam Group. 

Ексклюзиви ЕП

З Варшави з любов'ю. Kernel повертається в Україну, але ціна зворотного квитка влаштовує не всіх

Андрій Веревський повернув повний контроль над найбільшим агрохолдингом країни. Проте спосіб, у який це було зроблено, частина інвесторів вважає шахрайством. Чия тут правда?

Реклама:

Геть від Москви. Як змінились музичні вподобання українців у YouTube

З 24 лютого 2022 року українські виконавці відвоювали більшу частину давно окупованої росіянами музичної території. До великої війни на вітчизняний контент припадало не більше 10% позицій в хіт-парадах YouTube, а зараз – 65%.

Реклама: