Parimatch скорочує 1100 співробітників з українських офісів компанії

Понеділок, 3 квітня 2023, 18:45 -

Гемблінговий холдинг Parimatch скорочує 1100 співробітників в українських офісах: зокрема, звільнення стосуються співробітників "Parimatch Україна", яка раніше потрапила під санкції РНБО, та IT-компанії GR8 Tech, колишньої Parimatch Tech.

Про це пише Forbes із посиланням на гендиректора холдингу Parimatch Максима Ляшка.

"На виконання рішення про застосування санкцій РНБО буде звільнено або припинено контрактні відносини із 1100 людей, які працювали на українські офіси Parimatch", - заявив Ляшко.

Зазначається, що під скорочення потрапляє майже половина команди - станом на 11 березня у штаті компанії налічувалося понад 2000 людей.

Реклама:

Гендиректор холдингу не уточнив, скільки саме людей звільнила "Parimatch Україна".

"31 березня стало відомо, що 50% команди, або близько 750 фахівців, скорочує IT-компанія GR8 Tech, колишня Parimatch Tech.

У команді залишається топменеджмент, а також частина співробітників, які комунікуватимуть з клієнтами, вирішуватимуть фінансові та юридичні питання", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Ми не маємо жодних зв’язків з РФ, ми працювали на підтримку України і продовжимо відстоювати свою позицію в юридичній площині. Ми віримо, що помилкове рішення про внесення компанії Parimatch у санкційний список буде скасоване", - заявив Ляшко.

Нагадаємо:

10 березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб, серед яких і українські.

Серед зареєстрованих в Україні букмекерських компаній під санкції потрапили "Твоя беттінгова компанія" (1XBET), "Паріматч" (PARIMATCH),  "Плей Фан Інвестмент" (ФАН СПОРТ).

Повідомлялось, що на розрахункових рахунках компанії ТОВ "Паріматч" заблоковано 250 мільйонів гривень клієнтів компанії.

12 березня ТОВ "Паріматч" заявила про призупинення діяльності через накладені на неї санкції РНБО, але обіцяє повернути гроші клієнтів.

Економічна правда

Реклама: