"Кримський Титан" Фірташа взяв кредит на 100 мільйонів

П'ятниця, 12 квітня 2013, 19:45

"Кримський Титан" уклав договір з "Альфа-Банком" на відкриття кредитної лінії в розмірі 100 млн доларів для організації нового виробництва діоксиду титану.

Про це йдеться в документі, текст якого має "УНІАН".

Згідно з документом, кредитний договір був підписаний в лютому 2013 року і станом на квітень сума фінансування підприємства становить майже 65 млн доларів.

Термін кредитування становить 3 роки.

Реклама:

"Кредитні кошти "Кримський Титан" спрямує на будівництво нового виробництва потужністю 80 тис тонн на рік з подальшим розширенням до 120 тисяч", - підкреслюється в документі.

При цьому на підприємстві планується збільшити потужність з нині існуючого виробництва до 120 тис тонн, що в сумі дасть змогу підприємству більш ніж подвоїти свою частку на світовому ринку.

Як повідомлялося, група компаній Group DF, що об'єднує активи бізнесмена Дмитра Фірташа, має намір вкласти в будівництво нового виробництва на "Кримському Титані" 300 млн доларів.

Програма інвестицій в "Кримський Титан" - частина програми Group DF з розвитку титанової галузі України, для реалізації якої група планує залучити 2,5 млрд доларів до 2017 року.

Як відомо, у грудні 2012 року Group DF консолідувала 100% акцій ПрАТ "Кримський Титан".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: