Генпрокуратура не знає про злочини, про які розповідає Колесніков

Четвер, 4 серпня 2011, 14:12

Генпрокуратура спростувала заяву віце-прем'єра Бориса Колеснікова про розшук екс-начальника Іллічівського порту Костянтина Лавриненка.

Як повідомили "Українській правді" в прес-службі Генпрокуратури, справа була порушена за фактом незаконного заволодіння коштами держпідприємства "Іллічівський порт" під час здійснення закупівлі будматеріалів, проте окремим посадовцям звинувачень не пред'являли.

"Допитано усіх службових осіб окрім екс-начальника порту та головного бухгалтера порту у зв'язку з їхньою відсутністю за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в Генпрокуратурі, кошти у розмірі 65 млн. гривень були перераховані на рахунок будівельної компанії у якості плати за реконструкцію причалу.

Реклама:

За інформацією ЗМІ, ідеться про компанію "Хай Рейз Констракшн", яка належить депутату Одеської міської ради від "Фронту змін" Володимиру Рондіну.

Про можливу кримінальну відповідальність компанії-підрядника не повідомляється.

Як повідомлялося, в інтерв'ю виданню "Комерсант-Україна" у середу Колесніков заявив, що Лавриненко оголошений Генеральною прокуратурою у розшук за "передоплату незрозуміло за що в розмірі 10 млн. доларів на адресу незрозумілої компанії".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: