Суд відпустив керівника "Кінгс Кепітал"... а міліція знову затримала

Понеділок, 24 листопада 2008, 20:01
 

Голосіївський районний суд Києва звільнив з-під варти керівника фінансової групи King's Capital Олександра Бандурченка, обвинувачуваного в шахрайстві в особливо великих розмірах, а столична міліція знову його затримала.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у центрі громадських зв'язків ГУ МВС у Києві, Голосіївський райсуд без будь-яких мотивувань відпустив Бандурченка з-під варти, у той час як слідчий наполягав на арешті.

Після звільнення міліція відразу затримала Бандурченка в залі суду за підозрою в здійсненні вже інших епізодів шахрайства.

Як повідомив раніше начальник Головного управління МВС України в м.Києві Віталій Ярема, приводом для затримання Бандурченка стали близько 60 заяв громадян про те, що вони вклали гроші у фінансову групу і не можуть їх одержати назад. За словами начальника столичної міліції, сума вкладених грошей перевищує $100 млн.

Реклама:

"Тобто, це більше, ніж "Еліта-центр", - сказав він

За словами Яреми, щодо Бандурченка порушена кримінальна справа за ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство в особливо великих розмірах).

На уточнююче питання, до якої категорії населення відносяться потерпілі, Ярема сказав, "переважна більшість громадян, які здавали кошти, є прихожанами Посольства Божого".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: