"Нова пошта" знизила вартість доставки у США

Середа, 28 червня 2023, 16:43 -
 
фото: нова пошта

Логістична компанія "Нова пошта" заявила, що переглянула тарифи на доставку в США: мінімальну вартість доставки посилок знизили у чотири рази завдяки зміні системи тарифікації.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Щоб клієнтам було вигідніше відправляти, "Нова пошта" запровадила зручну градацію тарифів для посилок з вагою, де є крок - у 100 г. Тобто клієнт сплачує не в межах вагових категорій до 2 кг, до 10 кг та до 30 кг, як було раніше. А різну ціну - за 0,1 кг, 0,4 кг, 1,5 кг тощо.

Нова тарифікація буде єдиною як для приватних, так і для бізнес-клієнтів. Так, зараз доставка документів до 100 г - коштує 350 грн замість 1300 грн, посилка 0,5 кг - коштує 650 грн замість 1400 грн, а відправлення на 15 кг - 4600 грн замість 6800 грн", - пояснили в компанії.

Реклама:

У "Новій пошті" розповіли, що найчастіше українці продають свої товари у США через онлайн-платформи - Amazon, eBay, etsy.

Водночас найпопулярнішими українськими товарами серед американських споживачів є національний одяг та вироби з українською символікою, декор для дому, хендмейд та крафтові товари — сувеніри, прикраси, аксесуари.

Термін доставки у США - від 10 днів на будь-яку адресу по всій території країни. Відправити посилку можна з будь-якого відділення компанії. 

Реклама:

"Ринок США має чудові перспективи для розвитку. До того ж безмитний поріг для ввезення товарів тут становить 800 дол, тобто все, що нижче цієї вартості, доставляється без додаткових митних платежів для отримувача", - заявив CEO "Нової пошти Глобал" Юрій Беневитський.

Економічна правда

Реклама: