Новини 27 червня: Гусєва звільнили з "Укроборонпрому", суд арештував землі Марченко

Вівторок, 27 червня 2023, 21:00 -

Про "Укроборонпром". Президент Володимир Зеленський звільнив Юрія Гусєва з посади гендиректора "Укроборонпрому" згідно з поданою заявою.

Про Марченко. Суд наклав арешт на земельні ділянки Оксани Марченко, дружини лідера забороненої проросійської партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, загальною вартістю понад 303 мільйонів гривень.

Про ціни на електроенергію для бізнесу. З 30 червня в Україні почнуть діяти нові граничні ціни на електроенергію для бізнесу - як максимальні, так і мінімальні.

Підвищення з 30 червня граничних цін на електроенергію для бізнесу, а також повернення з 1 липня податків на пальне до довоєнного рівня, призведуть до подорожчання більшості споживчих товарів в Україні.

Реклама:

Про Фірташа. Український одіозний бізнесмен Дмитро Фірташ намагається отримати дипломатичний імунітет через роботу при UNIDO – однієї з маловідомих для широкого загалу міжнародних агенцій у структурі ООН, яка має сприяти індустріалізації постколоніальних країн третього світу.

Про опалювальний сезон. Кількість звернень муніципалітетів до Кабінету Міністрів щодо підготовки підприємств теплопостачання до опалювального сезону зростає, в усіх випадках йдеться про загрозу залишитись без тепла взимку.

Ексклюзив ЕП

Реклама:

Український агросектор в комі. Що показав аналіз останніх даних Держстату

Як змінилася аграрна мапа України за рік, наскільки впало виробництво зерна, фруктів та овочів і чому в рази зросли посіви гречки.

Реклама: