Ryanair замовив 25 Boeing підвищеної місткості

Четвер, 26 квітня 2018, 17:01
 

Ірландський лоукостер Ryanair замовив 25 літаків Boeing 737 MAX 8 підвищеної місткості, перевівши опціон в тверде замовлення.

Про це повідомляє avianews.com.

Каталожна вартість авіалайнерів становить понад 3 млрд доларів.

Boeing 737 MAX 8 підвищеної місткості в компонуванні Ryanair будуть вміщати 197 крісел, в той час як максимальна компоновка стандартного Boeing 737 MAX 8 передбачає розміщення не більше 189 пасажирів.

Реклама:

Для забезпечення необхідного часу евакуації нову версію літака оснастили додатковим аварійним виходом по правому борту.

За даними Boeing, нова модель літака для Ryanair споживає на 14% менше пального в порівнянні з використовуваним зараз лоукостом на своїх рейсах Boeing 737-800 і дозволить авіакомпанії збільшити дохід за рахунок розміщення восьми додаткових місць в салоні.

Нагадаємо, раніше CEO Ryanair Майкл О’Лірі повідомив, що Ryanair закупить 50 нових літаків, що дозволить збільшити кількість рейсів до України, зайти до 5 українських аеропортів і, можливо, відкрити базу.

Нагадаємо, 23 березня був підписаний контракт між Ryanair і аеропортами "Бориспіль" і "Львів". Рейси виконуватимуться по 10 напрямках з Києва і за 5 напрямками зі Львова. Початок польотів заплановано на жовтень 2018 року.

З повним переліком рейсів, що будуть здійснюватися з аеропортів "Бориспіль" та "Львів", можна ознайомитися за посиланням.

Рекомендуємо почитати: Сів і полетів: чого очікувати пасажирам Ryanair

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: