АТБ, Укрзалізниця та Світоч стали платити більше податків на Львівщині

Четвер, 29 березня 2018, 16:45
 

Ряд компаній та установ збільшили податкові виплати, зокрема податку на доходи фізичних осіб, у Львівській області.

Про це йдеться на сторінці Департаменту фінансів Львівської ОДА у Facebook.

За динамікою надходжень податків і платежів до місцевих бюджетів у січні-лютому порівняно з відповідним періодом минулого року позиції Львівської області суттєво покращилися.

"Якщо за підсумками 2017 року область посідала 12 місце серед регіонів України за темпами надходжень до загального фонду і 13 місце за темпами надходжень податку на доходи фізичних осіб, то на 1 березня поточного року за динамікою загальних надходжень ми уже шості, а за динамікою мобілізації податку на доходи фізичних осіб – четверті", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Більш як удвічі наростили сплату податків і платежів бюджетам Львівщини у січні-лютому "Фуджікура Аутомотів", "АТБ-Маркет", "Львівська кондитерська фабрика "Світоч", "Вимпелком Глобал Сервісиз Україна" (власник компанії "Київстар" - ЕП).

В абсолютному ж вимірі найбільший приріст забезпечили Регіональна філія „Львівська залізниця" та філія „Пасажирська компанія" ПАТ „Укрзалізниця" – на 10,3 млн гривень.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що керівництво компанії Fujikura обіцяє побудувати в Україні ще 4 заводи.

Нагадаємо, за підсумками четвертого кварталу 2017 року Львів піднявся на третю сходинку в рейтингу населених пунктів із найвищим рівнем середніх зарплат.

У 2015 році компанія Nestle інвестувала 150 млн гривень в нову лінію для виробництва вафель на Львівській кондитерській фабриці "Світоч".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: