Споживачі "Київенерго" сформували 25% боргів за опалення в країні - Зубко

Понеділок, 19 червня 2017, 12:11

Заборгованість населення України з оплати послуг централізованого опалення станом на 1 червня 2017 року становить 3,8 мільярда гривень, 25% з яких сформовані споживачами ПАТ "Київенерго".

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Якщо ми візьмемо борги населення, то мене дуже хвилює місто Київ. З усіх боргів в розмірі 3,8 млрд гривень на 1 червня, 25% сформувало" Київенерго", - заявив Зубко під час селекторної наради в Києві в понеділок.

Він зазначив, що питання заборгованості жителів столиці повинно бути "відпрацьоване на рівні менеджменту і управління "Київенерго".

Реклама:

"Думаю, тут питання не до киян, а до "Київенерго", яким чином воно працює з абонентським відділом, яким чином воно нараховує та збирає гроші ... Ціна на газ для всіх ТКЕ однакова по всій країні. Тому я хотів би звернутися, щоб ми більш якісно відпрацювали це питання на рівні менеджменту і управління", - резюмував віце-прем'єр-міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: