В Києві з'явилися перші паркомати, що приймають безготівкові платежі

Вівторок, 31 травня 2016, 19:13

Компанія MasterCard, Ощадбанк та ВДНГ запустили інноваційне для Києва рішення - перший у місті автоматизований паркінг з паркоматами, що приймають до оплати банківські картки, зокрема оснащені технологією безконтактної оплати MasterCard.

Про це йдеться у повідомленні банку.

Як зазначається, розрахуватись банківськими картками можна у двох паркоматах, встановлених на території паркінгу біля центрального входу Експоцентру.

Для здійснення безготівкової оплати в паркоматі потрібно доторкнутись спеціальною карткою з зафіксованим часом паркування до термінала на панелі паркомата, а потім помістити магнітну або чиповану платіжну картку в слот або ж піднести безконтактну картку до зчитувального елемента. 

Реклама:

"Ми дуже раді відкрити для киян можливість просто та зручно оплачувати паркування за допомогою платіжної картки. Раніше переваги інноваційних паркоматів, що приймають безготівкові платежі, вже відчули мешканці Львова, а віднині їх оцінять і відвідувачі ВДНГ у Києві. Це ще один крок назустріч впровадженню інноваційних платіжних технологій у транспортній інфраструктурі сучасних міст", - відзначила Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні, Молдові, Грузії, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Узбекистані. 

За її словами, розраховуючись у паркоматах безготівково, держателі карток не сплачуватимуть жодних комісій. Списання коштів буде підтверджуватись звуковим і світловим сигналами. Екваєром платежів виступив "Ощадбанк".

Крім того, протягом трьох місяців, з 30 травня до 31 серпня 2016 року, усі держателі карток MasterCard, що оплачуватимуть з їх допомогою паркування на території ВДНГ, отримають спеціальну знижку - 25%.  

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: