"Ощадбанк" отримав 30 мільйонів доларів від Cargill

Вівторок, 17 травня 2016, 12:30

У рамках нової кредитної угоди "Ощадбанк" отримав транш кредитних коштів від компанії Cargill Financial Services International, Inc. на загальну суму майже 30 млн доларів.

Про це йдеться у прес-релізі банку.

Згідно з повідомленням, кошти, залучені строком на один рік, будуть спрямовані на фінансування експортно-імпортних операцій клієнтів "Ощадбанку" - виробників сільськогосподарської продукції та на придбання ними виробничого обладнання.

"Відсоткову ставку за кредитом суттєво знижено порівняно з тією, що діяла за кредитами, погашеними в поточному році", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

За словами заступника голови правління "Ощадбанку" Ірини Земцової, взаємовигідне співробітництво між банком та компанією триває вже кілька років.

"Це свідчить про довіру до банку з боку великих приватних іноземних інвесторів, зокрема таких як Cargill, навіть за низьких кредитних рейтингів країни", - сказала вона.

"Ощадбанк" використовуватиме ці кошти насамперед для фінансування вітчизняного аграрного сектора - важливої та дуже перспективної галузі української економіки", - підсумувала Земцова.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: