Bunge придбає найбільшого бразильського переробника пшениці

Субота, 5 вересня 2015, 13:49

Bunge придбає бразильського переробника пшениці.

Про це пише Anyfoodanyfeed.

Компанія Bunge Brasil, дочірня компанія власності Bunge Ltd, заявила про домовленість придбання бразильського переробника пшениці Moinho Pacifico.

Bunge повідомила, що угода дозволить їй збільшити свою частку ринку пшеничного борошна і деяких приготованих сумішей для галузі хлібовипікання.

Реклама:

Фінансові деталі угоди не були розкриті.

Компанія Moinho Pacifico, розташована в Santos, є одним з найбільших переробників пшениці в Бразилії. Угода повинна ще отримати дозвіл регуляторів, повідомила Bunge.

Купівля Moinho Pacifico дозволить Bunge домінувати над найбільшим споживчим ринком Бразилії в штаті Сан-Паулу, який складає 28% всіх продажів пшениці в Бразилії.

Як відомо, раніше міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявив, що представники компанії Bunge, які вклали близько 200 млн доларів в Миколаєвські порти,  готові розширити свої інвестиції.

Нагадаємо, в Україні є український підрозділ компанії "Bunge" - міжнародної інтегрованої компанії, що працює на ринку сільгосппродукції і продуктів харчування.

"Bunge" була заснована в 1818 р в Амстердамі. Сьогодні головний офіс компанії знаходиться в Уайт Плейнс (штат Нью-Йорк, США). Компанія веде бізнес у більш ніж 30 країнах світу.

В Україні "Bunge" розпочала свою діяльність у 2002 р. Працює в галузі агробізнесу та виробництва рафінованої олії. До складу "Bunge Україна" входять наступні підприємства:

- дочірнє підприємтсво з іноземними інвестиціями "Сантрейд" (один з найбільших зернотрейдерів України);

- чотири зернові елеватора в Одеській, Дніпропетровській, Кіровоградській і Вінницькій областях;  

- ЗАТ з іноземними інвестиціями "Дніпропетровський олійноекстракційний завод", на якому здійснюється екстракція, рафінація і бутилювання масла під торговими марками "Олейна" і "Розумниця".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: