Голова Донецької ОДА просить збільшити зарплати держслужбовцям і бюджетникам

Середа, 26 серпня 2015, 17:02

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський звернувся до Кабінету міністрів з проханням підтримати проект постанови про збільшення заробітної плати для бюджетників і державних службовців Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

"Сьогодні на Сході країни війна, Донецька область є зоною проведення Антитерористичної операції. Військові та інші служби, які тут знаходяться, отримують підвищену заробітну плату", - заявив Жебрівський.

"Вони, безумовно, виконують функції по захисту України від російського агресора. Але завдання державної ваги виконують і держслужбовці та бюджетники. Сьогодні вони також на передовій лінії", - сказав голова Донецької ОДА.

Реклама:

Він наголосив, що їхня робота не менш затребувана і небезпечна, ніж у військових частин, які стоять в Краматорську чи Слов’янську.

"І тому сьогодні дуже важливо підтримати цих людей, заохотити їх, показати, що державі до них не байдуже", - наголосив очільник області.

Другий важливий напрямок роботи на Донбасі, за словами Жебрівського, - відбудова зношеної часом і зруйнованої війною інфраструктури. "Дозвіл на перерозподіл фінансових можливостей для цього повинен дати уряд", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: