"Райффайзен Банк Аваль" вирішив ліквідувати донецьку дирекцію

Понеділок, 9 лютого 2015, 20:57

Наглядова рада "Райффайзен Банку Аваль" 6 лютого ухвалила рішення ліквідувати Донецьку обласну дирекцію банку.

Про це повідомив банк у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, відповідне рішення було ухвалене у зв'язку з неможливістю продовження банківської діяльності у Донецьку і у низці районів Луганської області.

Як повідомлялося, Україна з квітня цього року веде на території Луганської і Донецької областей антитерористичну операцію проти проросійських бойовиків, які активізувалися на тлі демократичних перетворень у країні.

Реклама:

До територій, не підконтрольних українським властям, належать обласні центри Донецьк і Луганськ, а також низка населених пунктів у регіоні.

Президент України Петро Порошенко своїм указом зобов'язав Кабінет міністрів згорнути роботу держпідприємств, установ і організацій в зоні АТО, забезпечивши евакуацію або переведення працівників, вивезення майна і документації.

Національний банк зобов'язав банки України повністю припинити здійснення усіх видів фінансових операцій у населених пунктах, які не контролюються українськими властями, з 7 серпня.

У зв'язку з цим найбільші українські банки залишають окуповані міста у Донецькій і Луганській областях, закривають структурні підрозділи або переносять їх на звільнені території, підконтрольні українським властям.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: