Пінчук продовжить постачати труби до США

П'ятниця, 21 лютого 2014, 14:50

Компанія "Інтерпайп" продовжить постачати труби до США, з урахуванням попереднього антидемпінгового мита у розмірі 5,31%.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як наголошується, Міністерство торгівлі США оголосило попереднє рішення щодо антидемпінгового розслідування.

Відповідно до постанови Міністерства, на імпорт труб нафтогазового сортаменту з України встановлюється попереднє антидемпінгове мито. Таким чином, з 18 лютого "Інтерпайп" постачатиме до США труби з митом у розмірі 5,31%.

Реклама:

"Оголошений Міністерством торгівлі рівень мит на імпорт труб з ряду країн є попереднім рішенням щодо антидемпінгового розслідування, яке почалось у липні 2013 року, проти виробників труб з Філіппін, Індії, Кореї, Саудівської Аравії, Тайваню, Таїланду, Туреччини, В'єтнаму та України", - повідомили в прес-службі.

Також наголошується, що остаточне рішення у справі буде оголошено орієнтовно 15 серпня 2014 року.

"Інтерпайп" - міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія, яка входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб і є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі.

Продукція компанії поставляється більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

У 2013 році на підприємствах Компанії вироблено понад 1,1 млн тонн трубної і колісної продукції.

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: