Присяжнюк жаліється, що через захоплення МінАПК не попав на роботу

П'ятниця, 24 січня 2014, 13:25

24 січня 2014 року Мінагропрод, попри опір охорони, було захоплено силовим методом групою людей, які представляються учасники масових протестів.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Як повідомляється, в результаті цього співробітники Мінагропроду не змогли потрапити на робоче місце. Робота Міністерства, яке відповідає за ситуацію з продовольством у країні, паралізована.

Фахівці Мінагропроду не можуть виконувати свої прямі функції по забезпеченню аграріїв необхідними ресурсами для проведення весняно-польових робіт. Міністр Микола Присяжнюк закликав групу протестантів невідкладно надати доступ співробітникам міністерства до робочих місць.

Реклама:

"Мінагропрод заявляє, що не впускало групу протестантів до приміщення міністерства, як це було подано деякими засобами масової інформації. Натомість наголошуємо, що було здійснено силове захоплення приміщення",- йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленням прес-служби, під час захоплення будівлі були розбиті двері та вікна, знищені камери відеоспостереження, пульти управління, електричні щити. Охорону, яка намагалася чинити опір захоплювачам, було побито.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: