"Богдан" готовий інвестувати мільйон доларів в центр з утилізації авто

Субота, 10 серпня 2013, 10:05

Один з найбільших автовиробників України, корпорація "Богдан" готова інвестувати близько 1 млн доларів у створення нових виробництв з розбирання та утилізації автомобілів.

Про це повідомив прес-секретар корпорації Сергій Красуля, передає УНІАН.

"На сьогоднішній день корпорація "Богдан" повністю готова виконувати норми закону про утилізацію. Завдяки утилізаційному закону є можливість зберегти діючі ціни на готові автомобілі, уникнувши підвищення цін для автолюбителів", - сказав він.

Разом з тим, зазначив Красуля, ці захисні кроки дадуть шанс підприємствам зберегти внутрішнє виробництво, завантажити потужності, поставивши на виробництво нові моделі, що, у свою чергу, призведе до збільшення відрахувань до бюджетів різних рівнів та створенню нових робочих місць.

Реклама:

"Маючи розгалужену мережу по Україні, будучи представленими в усіх регіонах, ми повністю відповідаємо нормам закону. Корпорація "Богдан" веде переговори з компаніями, що займаються переробкою металобрухту і вторсировини", - зазначив Красуля.

Як відомо, корпорація "Богдан" розпочала роботу з формування бізнес-плану будівництва утилізаційного центру в рамках виконання умов прийнятого Верховною радою України закону про утилізаційний збір.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: