Бюджетний iPhone почнуть розробляти в серпні 2013 року

Понеділок, 17 червня 2013, 15:38

До серійного випуску бюджетного iPhone і iPad mini другого покоління планується приступити в серпні 2013 року.

Компанія Apple розмістила у Pegatron замовлення на збірку недорогої моделі Apple iPhone і iPad mini другого покоління, передає Cnews з посиланням на DigiTimes.

Виробники деталей для бюджетного iPhone і нового iPad mini планують приступити до постачань необхідних компонентів для Pegatron в серпні, а сама Pegatron має намір випустити перші примірники готових пристроїв вже в серпні 2013 року.

Чутки про бюджетну модель iPhone ходять досить давно. Нещодавно китайське видання Commercial Times повідомило, що партнери Apple вже приступили до постачань деталей для нового пристрою.

Реклама:

Передбачається, що недорогий iPhone буде мати корпус з пластмаси, 8-МП камеру і поставлятися в п'яти варіантах забарвлення.

Експерти вважають, що недорогий iPhone - це продукт, який Apple просто зобов'язана представити, якщо бажає зберегти міцні позиції на світовому ринку.

За прогнозом Canalys, в найближчі роки основним чинником зростання ринку смартфонів стане підвищення попиту саме в країнах, що розвиваються, де населення має більш низький рівень доходу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: