Холдинг Ахметова розмістив 5-річні євробонди

Середа, 27 березня 2013, 12:03

Енергетичний холдинг "ДТЕК" встановив ціну п'ятирічних євробондів на 600 млн доларів, що випускаються в рамках пропозиції про рефінансування своїх єврооблігацій, на рівні 98,989% номіналу.

Про це повідомив холдинг на веб-сайті Лондонської фондової біржі, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, купонна прибутковість по цінних паперах встановлена ​​на рівні 7,875% річних, що, з урахуванням ціни їх розміщення, припускає прибутковість випуску на рівні 8,125% річних.

Організаторами розміщення є Deutsche Bank, ING, JP Morgan (B & D), Сбєрбанк РФ, UniCredit Bank і "ВТБ Капітал".

Реклама:

За даними енергохолдингу, 321,25 млн доларів залучених коштів компанія планує направити на викуп існуючих євробондів, а також виплату платежів за згоду внесення змін в умови невикуплених цінних паперів.

Залишок залучених коштів ДТЕК направить на фінансування загальнокорпоративних цілей, включаючи фінансування поточних капітальних витрат, поповнення робочого капіталу, а також погашення деяких зобов'язань. Крім цього, холдинг допускає, що частина коштів може бути спрямована на фінансування інвестицій і поглинань, йдеться в повідомленні.

У повідомленні також зазначено, що нові цінні папери будуть випущені після врегулювання всієї необхідної документації. У той же час уточнюється, що ДТЕК очікує, що нові єврооблігації вдасться розмістити 4 квітня 2013, а викуп старих здійснити 9 квітня 2013 року.

ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: