Агентство Колеснікова просить 35 мільйонів на поліпшення інфраструктури

Вівторок, 16 жовтня 2012, 16:01

"Укрєвроінфрапроект" просить виділити додаткові асигнування з держбюджету в сумі 35,5 млн гривень на поліпшення інфраструктури.

Про це йдеться у законопроекті №11344, який був внесений 16 жовтня у порядок денний Ради, передає сайт парламенту.

Як зазначається у пояснювальній записці, проект закону  "Про внесення змін до Держбюджету на 2012 рік" розроблений Національним агентством з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів.

Крім того, відповідно до п.3 протоколу засідання Кабміну "Укрєвроінфрапроекту" передбачено виділення додаткових асигнувань за програмою 6651010 на утримання установи до кінця 2012 року в сумі 800,2 тис гривень.

Реклама:

Згідно з документом, у рамках виконання цієї бюджетної програми також необхідно передбачити на 2012 рік додаткові кошти в сумі 19,721 млн гривень для погашення зареєстрованої кредиторської  заборгованості за 2011 рік по  частковому відшкодуванню відсотків готелям за користування кредитами.

Також, "Укрєвроінфрапроект" визначено державним замовником Державної цільової соціальної програми розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури у 2011-2022 роках.

З метою поліпшення матеріально-технічної бази зимових видів спорту у рамках виконання цієї програми в наступних роках планується здійснити будівництво 25 спортивних споруд та 21 інженерної споруди. Для забезпечення будівництва першочергових об’єктів необхідно у поточному році виготовити проектно-кошторисну документацію на загальну суму 5 млн гривень.

Також, для здійснення закупівлі готового проекту спортивної споруди на шість тисяч місць необхідно 10 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: