Фонд держмайна продасть Ахметову "Західенего" у січні

П'ятниця, 25 листопада 2011, 13:37

Фонд державного майно прогнозує укладання договору купівлі-продажу на 45,1% енергопостачальної компанії "Західенерго" з холдинговою компанією групи ДТЕК - DTEK Holdings Limited у січні 2012 року.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу ФДМ.

За словами прес-секретаря ФДМ Ніни Яворської, фонд найближчим часом оголосить конкурс на вибір оцінювача 45,1% "Західенерго".

Вона зазначила, що для вибору оцінювача ФДМУ знадобиться 2 тижні, а саме оцінювання займе ще 3 тижні.

Реклама:

Яворська підкреслила, що, з огляду на зазначені вище строки і беручи до уваги новорічні та різдвяні свята, можна чекати підписання договору купівлі-продажу на 45,1% "Західенерго" у другій половині січня.

Як повідомлялося, 25 листопада ФДМУ визнав DTEK Holdings покупцем 45,1% "Західенерго" із пропозицією 1 млрд 932,1 млн гривень – всього на 100 тис. гривень більше від стартової ціни.

Конкурсна комісія схвалила конкурсну пропозицію, яка була єдиною, і запропонувала компанії DTEK Holdings придбати приватизований об'єкт із переглядом стартової ціни.

Якщо оцінна вартість виявиться більшою від запропонованої DTEK Holdings, пакет продаватимуть за оцінною ціною, якщо ні, - то за ціною пропозиції покупця.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: