Суд підтвердив повернення державі Феодосійського судномеханічного заводу

Вівторок, 5 квітня 2011, 13:14

Севастопольський апеляційний господарський суд 31 березня відмовив у задоволенні апеляційної скарги ТОВ "Авіа-Інвест" та залишив чинним рішення Господарського суду Криму від 14 грудня 2010 року, яким задоволено позов військового прокурора ВМС України про повернення у державну власність майнового комплексу держпідприємства "Феодосійський судномеханічний завод" вартістю понад 73 мільйона гривень.

Про це повідомили у прес-службі Військової прокуратури ВМС України, передає УНІАН.

У січні 2010 року на підставі плану санації Феодосійськго судномеханічного заводу, порушуючи ряд законодавчих норм, було незаконно відчужено цілісний майновий комплекс підприємства.

Водночас коли повна вартість комплексу становила понад 73 мільйони гривень, вартість угоди не перевищувала 17 мільйонів гривень.

Реклама:

Серед майна, яке намагалися передати третім особам, були також морські причали, відчуження яких законом заборонено у будь-якому випадку.

Військовий прокурор ВМС України пред'явив позов про визнання недійсним договору купівлі-продажу та повернення вказаного майна у державну власність.

Рішенням Господарського суду Криму від 14 грудня 2010 року позов прокурора було задоволено в повному обсязі, а 31 березня цього року його визнав законним і залишив чинним Севастопольський апеляційний господарський суд.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: