Одеса відновила теплопостачання

П'ятниця, 25 березня 2011, 11:48

В Одесі 30 котелень відновили теплопостачання житлових будинків.

Подати газ комунальному підприємству "Теплопостачання міста Одеси" і "Одеської ТЕЦ" розпорядився виконавчий директор ВАТ "Одесагаз" Віталій Герасименко, повідомляє УНІАН.

Рішення продовжити газопостачання було прийнято після відвідування підприємства міським головою Олексієм Костусєвим, якого супроводжували прокурор міста Анатолій Коваленко і судовий виконавець, які вимагали виконати рішення Приморського райсуду Одеси про заборону відключення газопостачання, незважаючи на значні заборгованості підприємств-споживачів газу.

"Виконуйте розпорядження суду! Ви в курсі, що вже є звернення до прокуратури міста про невиконання рішення суду? Буде порушено кримінальну справу, не жартуйте, не бавтеся", - порадив мер, звертаючись до виконавчого директора ВАТ "Одесагаз" Віталію Герасименко.

Реклама:

Після того, як цю загрозу підтвердили також представники правоохоронних органів, виконавчий директор ВАТ "Одесагаз" розпорядився відновити подання енергоносія.

У свою чергу Костусєв запевнив дирекцію ВАТ "Одесагаз", що буде "працювати з керівництвом "Нафтогазу України" для вирішення вузла проблем із погашення заборгованості за поставлений газ.

Нагадаємо, у ніч на 24 березня вночі спеціалісти ДК "Газ України" відключили житлові будинки в Одесі від газопостачання, мотивуючи це багатомільйонною заборгованістю населення за енергоносії в розмірі понад 262 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: