"Київхліб" передумав підвищувати ціну на батони

Четвер, 7 жовтня 2010, 18:00

Виробник хліба й хлібобулочних виробів компанія "Київхліб" скасував підвищення цін на батон на 10-11%, або 0,25-0,3 гривні до 2,65-2,94 гривень.

"Люди вже побачать колишню ціну з завтрашнього дня", - сказала прес-секретар компанії Наталія Лук'янова, передає "Комерсант-Україна" з посиланням на "Українські новини" .

Прес-служба повідомила, що була створена робоча група за участю представників Кабінету міністрів, КМДА, компанії "Київхліб", яка розглянула питання збереження ціни і визначила шляхи, які на певний період дозволять утримати ціну на батон на попередньому рівні.

Зокрема, буде прийнято постанову уряду щодо термінового переміщення Аграрним фондом 15 тис. тонн пшениці другого і третього класів, а також 4 тис. тонн жита продовольчої другого класу з державних елеваторів на підприємства ВАТ "Київмлин" для подальшої переробки та відпустки підприємствам ВАТ "Київхліб".

Прес-служба зазначає, що договір на переробку зерна між Аграрним фондом і "Київмлином" підписаний і попередньо узгоджено з яких елеваторів, в якій кількості і якого класу будуть надходити перші 10 тис. тонн пшениці.

Як повідомлялося, раніше "Київхліб" підвищив відпускні ціни на батон на 10-11%, або 0,25-0,3 гривні до 2,65-2,94 гривні. В свою чергу, АМКУ звернувся до підприємства з вимогою обґрунтувати підвищення цін на батон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: