Азаров дав гроші на ліквідацію шахт

П'ятниця, 23 липня 2010, 09:08 -

Кабінет міністрів виділив зі Стабілізаційного фонду державного бюджету Міністерству вугільної промисловості 286 млн. 137,8 тис. гривень для фінансування проектів ліквідації шахт у 2010 році.

Про це ідеться в урядовому розпорядженні № 1459-р від 14 липня, розміщеному на веб-сайті Кабміну.

Уряд розпорядився спрямувати кошти, що надходять до Стабфонду від приватизації держмайна, продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення або прав на них, а у разі нестачі коштів - за рахунок надходжень від цільового розміщення державних цінних паперів.

Документом затверджений перелік шахт, проекти ліквідації яких фінансуються в 2010 році за рахунок Стабфонду: 103 шахти, 2 шахтоуправління, 1 вугільний розріз, а також 1 держпідприємство у складі виробничого об`єднання з видобутку бурого вугілля.

Реклама:

Як повідомлялося, Міністерство вугільної промисловості України планує завершити приватизацію інвестиційний привабливих вуглевидобувних підприємств до кінця 2014 року.

Ключовим напрямом реформування галузі може бути лише приватизація економічно ефективних державних вугільних підприємств і ліквідація безперспективних.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: