"Єврохолдинг Інвест" продає половину К2 Еast Promotions

П'ятниця, 19 березня 2010, 18:31

Компанія "Єврохолдинг Інвест" розглядає продаж 50% частки промоутерської компанії К2 Еast Promotions, що спеціалізується на організації турнірів з боксу світового рівня.

Про це повідомив власник "Єврохолдинг Інвест" Вадим Бухкалов, передає агентство "Українські новини".

"Зараз я розглядаю продаж ще однієї компанії. Це промоутерська К2 Еast Promotions", - повідомив Бухкалов.

Він зазначив, що це рішення прийнято у зв'язку з виходом зі складу компанії мажоритарного власника (51%), українського боксера, голови фракції блоку свого імені в Київській міській раді Віталія Кличка.

Реклама:

Зі слів Бухкалова, він розглядає можливість продажу 50% частки в К2 Еast Promotions.

Приблизна вартість, за якою він готовий продати частку, становить 2 млн. доларів.

Власник "Єврохолдинг Інвест" також розповів, що вже активно веде переговори зі світовими промоутерськими компаніями на предмет залучення їх у проект. Планує податися в Німеччину і США для продовження переговорів.

Зокрема, як він зазначив, серед низки промоутерів, з якими "Єврохолдинг Інвест" веде або має намір вести переговори, фігурує й Дональд Кінґ, що є відомим із 1970 років американським боксерським промоутер.

Кінґ був промоутером цілої низки видатних боксерів, серед яких Майк Тайсон, Леннокс Льюїс, Ларрі Голмс, Евандер Голіфілд.

У листопаді 2007 року шляхом об'єднання National Box Promotion Вадима Бухкалова і К2 Promotions братів Кличків з'явилася нова промоутерська компанія K2 East Promotions.

Діяльність K2 East Promotions підтримує українська медіа-група "Інтер" і світовий бренд Nemiroff.

"Єврохолдинг Інвест" створений для управління підприємствами холдингу, куди входять компанії "Єврошина", "Євроекспрес", K2 East Promotions, "Євробуд", "Альянс" і будинок моди Anna Bublik.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: