У Тимошенко збільшили "Енергоатом" за рахунок "Укренергоефективності"

Вівторок, 5 січня 2010, 15:10

Міністерство палива та енергетики України приєднало державне підприємство "Укренергоеффектівность" до НАЕК "Енергоатом".

Рішення про створення відокремленого структурного підрозділу "Енергоатому" на базі ДП "Укренергоефективність" закріплено наказом Мінпаливенерго №762 від 25 грудня 2009 року, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до оприлюдненого в пресі у вівторок оголошення "Укренергоефективності", претензії кредиторів до підприємства приймаються до 6 лютого 2010 року.

Як повідомлялося, правління "Енергоатому" ще на початку 2009 року ініціювало приєднання ДП "Укренергоефективність" до НАЕК.

Реклама:

У листопаді 2009 року уряд погодив рішення про реорганізацію держпідприємства шляхом приєднання його до "Енергоатому".

НАЕК "Енергоатом" знаходиться в підпорядкуванні Міністерства палива та енергетики.

"Укренергоефективність" є багатопрофільним підприємством, що спеціалізуються на енергоаудиті і розробці заходів щодо підвищення ефективності енергетичного циклу та екологічних показників промислових об'єктів, автоматизації диспетчерсько-технологічного управління енергосистемами, розробці енергозберігаючих проектів.

За даними прес-служби "Енергоатому", основним завданням новоствореного підрозділу буде виконання робіт приладобудівного конструкторсько-технологічного характеру для потреб атомних електростанцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: