Ярославський розраховує закінчити харківський аеропорт до кінця літа

Понеділок, 18 січня 2010, 16:44

Холдинг DCH розраховує завершити будівництво нового пасажирського терміналу в "Міжнародному аеропорту "Харків" у серпні 2010 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби DCH, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Компанія стверджує, що роботи щодо терміналу виконуються відповідно до графіка.

У той же час, як наголошується в повідомленні, у зв'язку з відсутністю повного обсягу бюджетних коштів на реконструкцію злітно-посадочної смуги роботи на об'єкті затримуються.

Як повідомлялося, ТОВ "Нью Системс АМ", яке входить в структуру DCH, на початку квітня 2008 року підписав з владою Харкова договір оренди цілісно-майнового комплексу АКП "Міжнародний аеропорт" Харків" терміном на 49 років.

Реконструкція аеропорту "Харків" є частиною комплексної програми DCH з підготовки Харкова до Євро-2012, в реалізацію якої він планує інвестувати понад 500 млн. дол.

Активи групи DCH зосереджені в сфері промисловості, фінансів, будівництві й суміжних з ним галузями - від індустрії будівельних матеріалів до девелопменту.

У числі контрольованих DCH активів - великий хімічний виробник ВАТ "Азот", будівельний та девелоперський бізнес, виробництво склотари й ФК "Металіст" (Харків), аеропорт Харкова.

Харківський аеропорт має злітно-посадочну смугу довжиною 2220 м і шириною 50 м. На території підприємства розташований пасажирський термінал з пропускною здатністю 100 чол. на годину.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: