Семенюк додала до позову три обленерго

Четвер, 10 вересня 2009, 10:45 -

Екс-голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко доповнила поданий нею 3 вересня позов про визнання протиправними нормативних актів, якими регулюється продаж контрольних пакетів акцій 14 обленерго, ще трьома компаніями.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби політика.

"Валентина Семенюк-Самсоненко 8 вересня подала до Окружного адміністративного суду Києва уточнений адміністративний позов до Кабінету міністрів, прем'єр-міністра та Фонду державного майна, яким просить визнати протиправними, зокрема, нормативних актів КМУ та ФДМ про продаж на біржових торгах пакетів акцій ВАТ "Сумиобленерго" (25%), ВАТ "Прикарпаттяобленерго" (25,02%), та ВАТ "Полтаваобленерго" (25%), які були оголошені Фондом до продажу 18 березня 2009 року і виставлені на торги українських бірж", - ідеться у повідомленні.

Як відомо, 31 серпня Семенюк-Самсоненко подала до Окружного адміністративного суду Києва також позов з вимогою зупинити приватизацію ВАТ "Одеський припортовий завод".

Реклама:

У своєму позові вона просить визнати протиправними нормативні акти, за якими здійснюється продаж акцій ВАТ і до вирішення справи по суті заборонити Фонду державного майна вживати будь-яких заходів з підготовки та проведення конкурсу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: