Тимошенко ініціює перегляд підсумків приватизації

Понеділок, 2 березня 2009, 12:06
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко ініціює перегляд підсумків приватизації у разі, якщо власники приватизованих підприємств не виконують інвестиційні зобов'язання.

Про це вона сказала, відкриваючи нараду із врегулювання заборгованості з виплати зарплати на держпідприємствах, повідомляє агентство "Українські новини".

"Якщо приватизовані підприємства, на яких так звані "ефективні" приватні власники обіцяли реконструкцію, модернізацію, освоєння світових ринків і цього не зробили, нам треба думати, якщо вони на вулицю викидають людей і не платять заробітну плату, що держава повинне повертати ці підприємства у свою систему управління", - заявила вона.

Тимошенко підкреслила, що в умовах кризи власники підприємств, а також державні чиновники повинні насамперед думати про людей, а не про власне матеріальне благополуччя.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин також виступає за перегляд підсумків приватизації у разі, якщо власники приватизованих підприємств не виконують інвестиційні зобов'язання.

Реклама:

У листопаді 2008 року Фонд державного майна заявив, що допускає відстрочку виконання інвестиційних зобов'язань для власників металургійних підприємств.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: