Фінансова криза сприяє розвитку ринку нерухомості?!

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 15:07
 

За даними аналітичного відділу агентства нерухомості "Благовіст", кількість угод купівлі-продажу, проведених у першій половині жовтня 2008 року, зросла на 24%.

Обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва збільшився на 17,3% в порівнянні з вереснем цього року, повідомляє агентство "РБК Україна".

На думку аналітиків АН "Благовіст", зростання активності інвесторів на ринку нерухомості пов'язане з подіями на фінансовому ринку країни.

"Відтік коштів з депозитів і відсутність інших фінансових інструментів (фондові індекси падають, а інвестиційні фонди не можуть запропонувати серйозне збільшення капіталів) призводять до того, що вкладення коштів у нерухомість сьогодні залишається єдиним способом зберегти свої гроші", - йдеться в аналітичному повідомленні компанії.

Реклама:

"Можна припустити, що кошти, які б могли бути спрямовані на термінові депозитні рахунки або покупку акцій, з'являться на ринку нерухомості, - стверджують аналітики. - Це оживить насамперед сегмент вторинного житла. Це житло не залежить від фінансового стану забудовників".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: