Буданов прокоментував удари "невідомих безпілотників" по російських підприємствах

Вівторок, 26 вересня 2023, 13:20 -

Атаки дронів на території РФ націлені здебільшого на підприємства ракетної галузі російського військово-промислового комплексу і покликані уповільнити виробництво російського озброєння.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у коментарі виданню NV.

За словами керівника ГУР, якщо подивитися на всі російські об'єкти, "схильні до якогось невідомого впливу", то можна побачити одну закономірність: усі вони працюють на ВПК РФ. 

"Ми, коли відпрацьовуємо певні дії по об'єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння", - уточнив Буданов.

Реклама:

Третина відповідних підприємств, за його словами, розташована в європейській частині Росії і "доступна невідомим безпілотникам".

Зокрема, він нагадав про нещодавні удари по заводу "Кремній-ел" у Брянську, де виробляють електроніку для російських ракет, а також по Редикинському дослідному заводу у Тверській області, де виробляють компоненти ракетного пального.

Економічна правда

Реклама:
Реклама: