У Кличка назвали загрози у передачі Подільського мосту "Укравтодору"

Понеділок, 8 березня 2021, 12:20
 

У КМДА вважають, що передача Подільсько-Воскресенського мосту, "будівництво якого вже на фінальній стадії", на баланс "Укравтодору", призведе до "значного відтермінування завершення робіт".

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

"Щодо Подільсько-Воскресенського мостового переходу ще раз підкреслю позицію міста. Передача мосту, будівництво якого вже на фінальній стадії, на баланс "Укравтодору", призведе до значного відтермінування завершення робіт.

Знову ж таки, через всі процедури, передбачені законом. А міст увесь цей час стоятиме недобудованим", - підкреслив він.

Реклама:

"Виглядає так, що сьогодні намагаються заморозити в нинішньому стані важливі для міста та киян об'єкти - якісь в недобудованому, інші - в напівзруйнованому. Бо місто неодноразово з 2017 року зверталося передати до комунальної власності Гостинний двір, Будинок Сікорського, Палац спорту, Національний цирк, щоб відремонтувати ці об’єкти.

Але за 4 роки жодних кроків з боку державних органів так і не було зроблено. А будівлі тим часом продовжують занепадати чи руйнуватися", - додав Густєлєв.

Нагадаємо:

Раніше Державна служба автомобільних доріг "Укравтодор" офіційно звернулася до Кличка з пропозицією взяти на баланс недобудований Подільський мостовий перехід для прискорення будівництва і введення його в експлуатацію.

Мер Києва Віталій Кличко відповів на пропозицію "Укравтодору" добудувати Подільсько-Воскресенський міст через Дніпро. Радить спершу ввести в експлуатацію Дарницький міст, а вже потім братися за інші проєкти.

"Укравтодор" має можливість завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту швидше за київську владу, для завершення будівництва мосту, усіх з’їздів та заїздів потрібен один будівельний сезон з моменту початку робіт, заявив голова "Укравтодору" Олександр Кубраков.

Рекомендуємо почитати: Кличко розводить мости. Що заважає запустити Подільський міст

Без освітлення і з боргами: коли добудують Дарницький міст у Києві

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: