Естонська компанія займеться кібербезпекою українських держорганів

Понеділок, 22 червня 2020, 18:18
 

Естонська Академія електронного управління (eGA) у співпраці з Мінцифри розпочала діяльність з удосконалення рівня кібербезпеки в установах українського державного сектору.

Про це повідомляє прес-служба Мінцифри.

"Особливий фокус -  на підвищенні спроможності державних органів щодо оцінювання безпеки своїх інформаційних систем та на впровадженні необхідних процедур тестування на безпеку.

У рамках проєкту "Підготовленість до кібербезпеки в українських державних органах влади" кібер-фахівці eGA допомагатимуть українським колегам у розробці, введенні в експлуатацію та проведенні тестів на безпеку та у навчанні керівників задля покращення розуміння ними необхідності таких тестувань", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Під час проєкту відібрані органи державної влади проведуть одноразові тестування критично важливих систем. За результатами тестів власники таких систем зможуть вжити належних заходів для запобігання реальним кібератакам.  

eGA - некомерційна консалтингова організація. З 2002 року налагодила співпрацю з організаціями з більш ніж 130 країн і провела навчання для понад 4500 посадових осіб.

Починаючи з 2012 року, Академія електронного урядування допомагає розвивати сферу електронного урядування в Україні та проводить форуми для IT-директорів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: