У Косюка назвали рекомендації АМКУ "недоречними"

П'ятниця, 10 квітня 2020, 17:25
 

У групі МХП Юрія Косюка, назвали отримані рекомендації Антимонопольного комітету щодо зменшення експорту, недоречними. МХП не планує зменшувати експорт курятини, а також її поставки на внутрішній ринок.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

МХП дякує АМКУ за підвищену увагу та наголошує, що не зменшує та не зменшуватиме обсяги поставок курятини на внутрішній ринок.

"Про це навіть мова не йдеться. Тому дивно, що державні органи застерігають МХП від зменшення обсягів виробництва", — коментує речниця компанії Ірина Ванникова.

Реклама:

У повідомленні наголошується, що такі компанії, як МХП "утримуватимуть національну економіку від сповзання в прірву".

"На тлі скорочення промислового виробництва в Україні, кризи середнього та малого бізнесу... такі компанії, як МХП, утримуватимуть національну економіку від сповзання в прірву. МХП дякує АМКУ за підвищену увагу, але наголошує, що така увага до МХП з огляду на зазначене вище взагалі не доречна", — підсумувала речниця МХП.

Повідомляється, що на всіх підприємствах групи МХП запроваджено додаткові заходи безпеки, виробництва працюють на повну потужність.

Зазначимо, що компанія експортує курятину у 80 країн світу.

Нагадуємо:

Раніше Антимонопольний комітет надав групі "МХП" Косюка обов'язкові для розгляду рекомендації не вчиняти дій, які можуть призвести до обмеження обсягів виробництва та реалізації курятини на внутрішньому ринку України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: