Першим заступником голови АМКУ може стати колишня колега Терентьєва

Понеділок, 19 серпня 2019, 12:45

Першим заступником голови Антимонопольного комітету може стати Ольга Піщанська, яка працювала разом із нинішнім головою АМКУ Юрієм Терентьєвим в ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Про це свідчать дані з реєстру НАЗК, передають "Наші гроші".

Зазначається, що у 2014 році Піщанську призначили менеджером з організації закупівель ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", у той період нинішній голова АМКУ Юрій Терентьєв працював генеральним юрисконсультом "Арселору".

У своїй декларації Піщанська вказала, що володіє цінними паперами "АрселорМіттал".

Реклама:

Також з осені 2018 року вона одноосібно володіє компанією "Закупівельні рішення", контролює "Стем інжиніринг" (45%) і "Промпроектсервіс" (94%).

Партнер Піщанської по "Стем інжиніринг" - Руслан Баранник, який працює заступником директора департаменту інвестицій і інжинірингу "АрселорМіттал".

Протягом минулого року Піщанська отримала сумарний дохід у розмірі 147 тисяч гривень - за основним місцем роботи та за сумісництвом.

Рекомендуємо почитати: Дев'ять негренят: хто з керівників АМКУ виживе після чисток Зеленського

Нагадуємо: 

31 липня президент Володимир Зеленський своїми указами призначив Ольгу Нечитайло та Наталію Буроменську державними уповноваженими Антимонопольного комітету.

5 липня президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення трьох державних уповноважених АМКУ – Агії Загребельської, Андрія Вовка та Валерія Полюховича. 

8 липня був підписаний також указ про звільнення заступниці голови АМКУ Марії Ніжнік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!