В члени наглядової ради "Укрпошти" відібрали 79 кандидатів

П'ятниця, 3 серпня 2018, 13:45
 

Комісія, що здійснює попередній відбір кандидатів на посади незалежних членів наглядової ради "Укрпошти", затвердила список із 79 осіб, допущених до участі в конкурсі.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко на своїй сторінці в Facebook.

"В цілому Комісія отримала 89 заяв від кандидатів, допущені до участі у відборі 79 з них. З числа допущених кандидатів 73 чоловіка і 6 жінок. Середній вік кандидата - 48 років, що цілком відповідає світовій практиці залучення в наглядові органи професіоналів зі значним досвідом роботи і глибокою експертизою", - написав Саєнко.

Він зазначив, що для участі у відборі подали документи 43 українця, 32 - з європейських країн, зокрема, Польщі, Німеччини, Румунії, Чехії, Франції, Австрії, і інших, 2 кандидати з США, 1 - з Великобританії і 1 - з Туреччини.

Реклама:

Документи допущених до відбору кандидатів будуть передані рекрутеру - міжнародній компанії з багаторічним досвідом на ринку підбору персоналу, для попередньої оцінки і проведення співбесід.

За два тижні рекрутер складе short list з кращих кандидатів (від трьох до п'яти на одну посаду) і представить його Комісії.

Кабінет міністрів 25 червня 2018 року розпочав приймати заяви кандидатів на участь в конкурсному відборі на посаду незалежного члена наглядової ради "Укрпошти".

Нагадаємо, 2 липня Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський написав заяву про відставку і назвав умови за яких зможе продовжити роботу на посаді гендиректора.

4 липня Кабмін погодив пропозицію Мінінфраструктури призначити генеральним директором "Укрпошти" Смілянського, який наразі виконує обов'язки гендиректора.

Продовження контракту знаходиться в компетенції Міністерства інфраструктури.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: