"Метінвест" розмістив євробондів на 1,35 мільярда доларів

Четвер, 5 квітня 2018, 13:50
 

Гірничо-металургійна група "Метінвест" розмістила в рамках рефінансування єврооблігацій-2021 і передекспортного кредиту два випуски євробондів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Перший випуск - з терміном обігу до 23 квітня 2023 року на суму 825 млн доларів, другий - з терміном обігу до 23 квітня 2026 року на 525 млн доларів.

Згідно з інформацією в системі Bloomberg, п'ятирічні цінні папери були розміщені за ціною 98,986% номіналу. З урахуванням передбаченої ставки купона на рівні 7,75%, прибутковість при розміщенні становила 8% річних.

Реклама:

Восьмирічні єврооблігації розміщені за ціною 98,583% номіналу. З урахуванням ставки купона на рівні 8,5%, прибутковість при розміщенні становила 8,75% річних.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції зі сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю.

Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що знаходяться в Україні, Європі та США, має мережу продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: