Сервіс Google Map Maker припинив своє існування

Понеділок, 3 квітня 2017, 20:49

Компанія Google закрила картографічний сервіс Google Map Maker, онлайн-інструмент, за допомогою якого мільйони людей по всьому світу вносили свій внесок у розвиток і покращення Google Maps.

Про це пише ITC.

Про закриття сервісу пошуковий гігант оголосив ще в листопаді минулого року. Спочатку говорилося, що Google Map Maker перестане працювати в березні нинішнього року і ось останнім днем роботи сервісу стало 31 березня.

У Google відзначають, що більшість функцій і можливостей Map Maker найближчим часом з'являться в активі основного картографічного сервісу Google Maps.

Реклама:

"З 2008 року сервіс Google Map Maker дозволяв користувачам додавати і модерувати інформацію на картах. Щоб зробити цей процес зручніше, ми почали переносити функції Map Maker в сервіс і додаток "Google Карти", - сказано на сайті служби підтримки Google.

Сервіс Map Maker був запущений в червні 2008 року. Спочатку це був ефективний спосіб обміну даними про ту чи іншу сільську місцевість, для якої були характерними безліч неточностей.

Згодом спільнота редактора і модераторів Map Maker, що відповідають за перевірку та затвердження змін, які згодом вносилися в публічну версію карт, переросла в багатомільйонну армію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: