Українська мережа ресторанів Salateira підкорює ОАЕ

Четвер, 18 серпня 2016, 15:37

Українська мережа fast-healthy ресторанів Salateira відкрила перший заклад в Дубаї (ОАЕ).

Про це повідомила директор з маркетингу мережі Карина Корейба на своїй сторінці в Facebook, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми відкрили першу Salateira Dubai. Дев'ятий ресторан Salateira", - написала Корейба.

Новий ресторан площею 264,9 кв. м, розрахований на 118 посадочних місць, розташувався на першому поверсі бізнес-центру Business Central Towers і став першим закладом мережі за межами України.

Реклама:

Як повідомлялося з посиланням на співвласника мережі Salateira Євгена Рубана, загальна вартість реалізації проекту по відкриттю ресторану в Дубаї оцінена в 350 тис. доларів. Вкладення при виході на ринок оцінювалася в 1 млн дол, термін окупності - близько трьох років.

У квітні 2015 року інвестиційна компанія SP Advisors повідомила, що Salateira привернула стратегічного інвестора для розширення бізнесу компанії.

У той же час Рубан повідомляв про плани компанії до 2020 року відкрити на умовах франшизи, близько 100 ресторанів в Україні, Сінгапурі, Європі, США і Африці.

Однак в кінці року він повідомив, що такі плани були переглянуті, компанія зосередиться на збільшенні площі закладів. Також розглядалася можливість відкриття нових ресторанів в містах-мільйонниках України.

За словами Рубана, мережа ресторанів Salateira в 2016 році планує збільшити показники товарообігу в національній валюті і площі ресторанів в два рази.

ТОВ "Салатейра", яка керує українською мережею fast-healthy ресторанів Salateira, створено в 2012 році. Основним видом діяльності є виробництво готової їжі та страв.

Мережа Salateira на 18 серпня 2016 року в цілому нараховує вісім закладів в Києві і одне - в Дубаї (ОАЕ).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: